Τρόποι αποστολής – Συσκευασίας

Συσκευασίες προϊόντων & Αποστολών

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από οικολογική ή βιοδιασπώμενη συσκευασία ή και χωρίς συσκευασία ελαχιστοποιόντας έτσι τα απορρίμματα.

Παράλληλα στις αποστολές μας προσπαθούμε όσο αυτό είναι εφικτό να μην χρησιμοποιούμε καθόλου πλαστικό όπως επίσης και να επαναχρησιμοποιούμε συσκευασίες όπως κούτες και φάκελοι που στέλνονται σε εμάς.

Τρόποι αποστολής παραγγελιών

Για όλη την Ελλάδα

Αποστολές με Courier
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex. Σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες courier στην Ελλάδα, η παραγγελία σας βρίσκεται στο χώρο σας άμεσα εντός 2-3 ημερών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3 το δέμα μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.20€ €. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρίες Courier τότε το δέμα σας θα πρέπει να παραληφθεί από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρείας courier.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών με ελάχιστα ή ακόμη και με μηδενικά μεταφορικά.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες μεγαλύτερες από 60€ το Eco Living Greece σας κάνει δώρο τα μεταφορικά! Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για όλη την Ελλάδα και ΜΟΝΟ για τις περιοχές οι οποίες ΔΕΝ χαρακτηρίζονται ως Δυσπρόσιτες ή Απομακρυσμένες από την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Επίσης το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας ΔΕΝ πρέπει να ξεπερνά τα 3 κιλά.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη περιοχή ή δυσπρόσιτη υπάρχει επιπλέον κόστος στα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει. Για να δείτε εάν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη παρακαλούμε δείτε εδώ.