Πως να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο περιόδου

Πως να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο περιόδου

Κάθε αρχή μπορεί να είναι δύσκολη – συμπεριλαμβανομένης της προσπάθειας για ένα κύπελλο περιόδου για πρώτη φορά. Ωστόσο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, δεν υπάρχει τίποτα που να φοβόμαστε.

Εδώ είναι πέντε απλά βήματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο της περιόδου:

 1. Αποστειρώστε το κύπελλο
  Πριν από την πρώτη χρήση, αποστειρώστε το κύπελλο σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.
 2. Διπλώστε και τοποθετήστε το διπλωμένο κύπελλο
  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διπλώσετε το κύπελλο, συνιστούμε την μέθοδο Punch Down και την μέθοδο C. Μόλις ολόκληρο το κύπελλο είναι μέσα σε σας, απλά αφήστε το να ανοίξει.
 3. Ελέγξτε εάν το κύπελλο είναι ξετυλιγμένο
  Πιάστε μέσα σας και αισθανθείτε γύρω από τη βάση του κυπέλλου – θα πρέπει να το αισθάνεται στρογγυλό ή ωοειδές και να μην έχει καμία αξιοσημείωτη πτυχή. Εάν αισθάνεστε οποιεσδήποτε χτυπήματα, πιάστε απαλά τη βάση του κυπέλλου (όχι το στέλεχος) και περιστρέψτε το για να το ξεδιπλώσετε.
 4. Αφαιρέστε το κύπελλο περιόδου
  Τραβήξτε ελαφρά το στέλεχος ενώ χρησιμοποιείτε τους κοιλιακούς μυς σας για να σπρώξετε το OrganiCup προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στη βάση.Δώστε στη βάση του κυπέλλου ένα ελαφρύ κούνημα (ή τοποθετήστε το δείκτη σας παράλληλα με αυτό) για να απελευθερώσετε την αναρρόφηση και να την χαλαρώσετε. Αποφύγετε να αφαιρείτε το κύπελλο της εμμηνόρροιας τραβώντας το στέλεχος, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.
 5. Αδειάστε και τοποθετήστε ξανά.
  Μπορεί να σας χρειαστούν μερικές μέρες ή μερικές περίοδοι για να νιώσετε άνετες με το κύπελλο. Πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές δίπλωσης και τοποθέτησης – και μην ανησυχείτε, σύντομα θα γίνετε εξπέρ.Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό βίντεο βήμα προς βήμα που έχει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube εδώ.

  Ας αρχίσουμε.

Share this post