Οικολογικά ξυραφάκια από απόβλητα ξύλου;

Οικολογικά ξυραφάκια από απόβλητα ξύλου;

Ξέρετε τι συμβαίνει στα ξυραφάκια (μίας χρήσης) που πετάτε στον κάδο απορριμμάτων; Πρόκειται για ένα ουσιαστικό ερώτημα που λαμβάνει πολύ λίγη προσοχή. Αν η απάντηση ήταν κοινή γνώση, ελπίζουμε ότι θα το σκεφτόμασταν δύο φορές πριν αγοράσουμε νέα ξυραφάκια. Η ποσότητα των απορριπτόμενων λεπίδων καθιστά το ερώτημα τόσο σημαντικό. Πρόκειται για δισεκατομμύρια κάθε χρόνο, η πλειονότητα των οποίων αποτελείται τόσο από πλαστικό όσο και από μέταλλο, ένας συνδυασμός που καθιστά την ανακύκλωση μη βιώσιμη. Ως εκ τούτου, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι απογοητευτική: πολύ λίγες.

Για πρώτη φορά υπάρχει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη ρύπανση από τα πλαστικά ξυραφάκια εάν σε δυσκολεύει η μετάβαση σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο ξυράφι. Στην αναζήτησή μας για ένα εναλλακτικό υλικό, καταλήξαμε στα υπολειμματικά προϊόντα της βιομηχανίας ξύλου. Με τη χρήση αυτού του είδους υλικού λύσαμε δύο προβλήματα με μια κίνηση. Πρώτον, αποφεύγουμε την ανάγκη για μεγάλες ποσότητες πλαστικού για ξυραφάκια. Και δεύτερον, επεξεργαζόμαστε υλικά που προηγουμένως θεωρούνταν απόβλητα. Ένας συνδυασμός λύσεων που συμβάλλει άμεσα σε ένα καθαρότερο μέλλον.

Τέλος ξεχάστε αυτό το ενοχλητικό και άχρηστο ροζ και μπλε χρώμα που διαχωρίζουν τα ξυραφάκια του εμπορίου. Στον κόσμο μας, η δημιουργία μιας ξεχωριστής και ακριβότερης σειράς ξυραφιών για τις γυναίκες είναι πολύ λάθος. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα ξυράφι πρέπει να παρέχει ένα ομαλό ξύρισμα, είτε χρησιμοποιείται σε γένια είτε σε πόδια. Γι’ αυτό εστιάσαμε στην άνεση του ξυρίσματος και όχι στο χρώμα της λαβής του ξυραφιού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό: το πιο φυσικό ξυραφάκι στον κόσμο, φτιαγμένο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση