Σχετικά εμάς

Σχετικά με το Ecoliving Greece

Το EcoLiving Greece δημιουργήθηκε το 2019 έχοντας ως στόχο να καταστήσουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα πιο προσιτά σε περισσότερους ανθρώπους και να τα καταστήσουμε τη νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών σε αντίθεση με την αγορά πλαστικών ή μη βιώσιμων προϊόντων.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε τη μικρότερη δυνατή ζημιά στο περιβάλλον προσφέροντας στους πελάτες μας οικολογικά και Zero waste προϊόντα για έναν πιο υγιεινό και με λιγότερα απορρίμματα τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα πλαστικά μιας χρήσης. Από το ξεκίνημα της ιδέας μας έως και σήμερα πιστεύουμε ότι με μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητα μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Επιπλέον συμβάλλουμε στην κυκλική οικονομία μειώνοντας την σπατάλη των πόρων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, επαναχρησιμοποιώντας όλες τις συσκευασίες των προϊόντων και των συσκευασιών των προμηθευτών μας.

Προσφέρουμε προϊόντα καθημερινής χρήσης για την αποφυγή των πλαστικών μιας χρήσης στο σπίτι, προϊόντα για την ατομική φροντίδα απαλλαγμένα από χημικά συστατικά και συσκευασμένα σε οικολογική συσκευασία ή και τελείως ασυσκεύαστα, όπως επίσης και επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα για όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού όπως μπουκάλια και κούπες θερμός.

Παράλληλα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής γυναικείας υγιεινής για μια πιο πράσινη οικολογική περίοδο. Μεταξύ άλλων θα βρείτε ποικιλία σε επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες και σερβιετάκια κατασκευασμένα από βιολογικό βαμβάκι, εσώρουχα περιόδου, κύπελλα περιόδου και πολλά άλλα.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψετε ένα κόσμο πιο υγιή με λιγότερα απορρίμματα.