Ακυρώσεις – Επιστροφές

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (μεταφορικά από και προς το Eco Living Greece). Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται σε όλα προϊόντα ατομικής υγιεινής όπως κύπελλα περιόδου, σερβιέτες, σερβιετάκια, εσώρουχα κτλ για λόγους υγιεινής. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994 ‘Προστασία των Καταναλωτών’), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της απεσταλμένης παραγγελίας και αφού η παραγγελία έχει επιστρέψει στο κατάστημα μας ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει το κόστος των μεταφορικών από και προς το Eco Living Greece. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας τότε το Eco Living Greece θα επιστρέφει στον πελάτη την διαφορά που προκύπτει από το σύνολο της παραγγελίας μείον το κόστος των μεταφορικών για την αποστολή αλλά και επιστροφή της παραγγελίας στο Eco Living Greece.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας το αντικαταστήσουμε. Σε περίπτωση που λάβατε ένα ελαττωματικό προϊόν το Eco Living αναλαμβάνει την αντικατάσταση του για προϊόντα τα οποία έχουν παραληφθεί έως και 3 ημέρες πριν. ΔΕΝ γίνεται αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος σε προϊόντα που έχουν παραδοθεί σε εσάς για διάστημα μεγαλύτερο των 3 ημερών.

Παρακαλούμε εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να προβούμε στην αντικατάσταση του χωρίς κάποιο κόστος πριν το πέρας των 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.