5 λόγοι για να κάνετε τη μετάβαση σε στερεά σαμπουάν, σήμερα!

5 λόγοι για να κάνετε τη μετάβαση σε στερεά σαμπουάν, σήμερα!

Αφήστε κάτω το σαμπουάν σε μπουκάλι και ας σας συστήσουμε τα στερεά σαμπουάν !

Εκτιμάται ότι ο μέσος άνθρωπος λούζει τα μαλλιά τους περίπου 12.000 φορές στη διάρκεια της ζωής του. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι έχει καταναλώσει πάρα πολλά πλαστικά μπουκάλια σαμπουάν που καταλήγουν στην χωματερή! Τι είναι λοιπόν ένα στερεό σαμπουάν; Ουσιαστικά είναι μια πιο συμπυκνωμένη αλλά φυσική επιλογή για το λούσιμο των μαλλιών που είναι και καλύτερη για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη σας. Συχνά περιέχουν πρόσθετα φυσικά συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διαφορετικούς τύπους και συνθήκες μαλλιών μόλις αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε, δεν θα είστε σε θέση να σταματήσετε! Χρειάζεσαι κάτι πιο πειστικό; Συνέχισε να διαβάζεις…

  1. Δεν περιέχουν πλαστικό. Αν προσπαθείτε να εξαλείψετε τα πλεονάζοντα απόβλητα και τα πλαστικά από τη ζωή σας, τότε η μετάβαση από το παραδοσιακό εμφιαλωμένο σαμπουάν σε ένα στερεό θα μπορούσε να προκαλέσει μια σοβαρή θετική τάση στη συνολική σας κατανάλωση. Απλά σκεφτείτε πόσα μπουκάλια σαμπουάν αγοράζετε κάθε χρόνο … περίπου 12; Στη συνέχεια, προσθέτετε και το conditioner κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση. Από την άλλη πλευρά, τα στερεά σαμπουάν (και conditioner!) Έρχονται συχνά σε πακέτα ανακυκλωμένου χαρτιού τα οποία είναι πολύ, πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον.
  2. Διαρκούν περισσότερο. Ας πούμε ότι λούζετε τα μαλλιά σας κάθε δεύτερη μέρα (ίσως περισσότερο, ίσως λιγότερο!), Τα στερεά σαμπουάν είναι πιο συμπυκνωμένα και έτσι θα σας δώσει περισσότερα λουσίματα από ένα ένα τυπικό εμφιαλωμένο σαμπουάν. Εφόσον φροντίζετε το στερεό σαμπουάν σας, δηλαδή δεν το αφήνετε σε νερό στο ντους, θα εντυπωσιαστείτε από τη διάρκεια ζωής του. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα στερεά σαμπουάν τείνουν να διαρκούν περισσότερο είναι ότι το κύριο συστατικό τους δεν είναι το νερό όπως ένα τυπικό σαμπουάν, έτσι παίρνετε περισσότερο προϊόν με λίγη μόνο χρήση.
  3. Είναι ιδανικά για ταξίδια. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση. Πακετάρουμε την βαλίτσα μας για ένα ταξίδι και δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας το αγαπημένο μας σαμπουάν, έτσι αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα μικροσκοπικά αμφιβόλου ποιότητας μπουκαλάκια σαμπουάν των ξενοδοχείων. Έτσι λοιπόν, πιθανότατα θα προσπαθήσετε να γεμίσετε το αγαπημένο σας σαμπουάν σε κάποιο μικρό μπουκαλάκι με τον φόβο ότι μπορεί να χυθεί στην βαλίτσα σας με ότι συνέπειες συνεπάγεται αυτό. Με τα στερεά σαμπουάν δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, πακετάρετε το αγαπημένο σας στερεό σαμπουάν άφοβα και χωρίς ατυχήματα!
  4. Δεν είναι μόνο για τα μαλλιά σας. Αν ξεμείνετε από το αφρόλουτρο σας και πιέζετε για την τελευταία σταγόνα για το πλυσίματος σώματος απλά χρησιμοποιήστε το στερεό σαμπουάν σας κάνει και για το σώμα!
  5. Έχετε μια καλή ημέρα για τα μαλλιά … κάθε μέρα! Ακόμα κι αν είσαι νέος στα στερεά σαμπουάν, θα παρατηρήσεις αμέσως τη διαφορά μεταξύ της μπάρας και του μπουκαλιού. Όχι μόνο θα διαπιστώσετε ότι με τα πρώτα λουσίματα τα υπολείμματα που απομένουν από το υγρό σας σαμπουάν θα ξεπλύθούν, αλλά και ότι τα φυσικά συστατικά θα αφήσουν τα μαλλιά σας φρέσκα και ανάλαφρα. Ακριβώς όπως δοκιμάζετε κάτι καινούργιο, ίσως χρειαστούν λίγες προσπάθειες πριν παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή, ειδικά επειδή για τους περισσότερους ανθρώπους (και τα μαλλιά τους) χρησιμοποιούνται σαμπουάν με τόνους χημικών ουσιών και συστατικών, αλλά μην ανησυχείτε, σε λίγο μόνο καιρό θα δείτε τον εαυτό σας να συνιστά τα στερεά σαμπουάν στους φίλους σας.

Είτε έχετε ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, ξηρά ή λιπαρά μαλλιά, σας έχουμε καλύψει. Ελέγξτε εδώ τα στερεά μας σαμπουάν και ας γυρίσουμε το διακόπτη σήμερα!

Share this post